Láska, vášeň, tanec – svatba v Chateau St. Havel

Těžko se mi hledala slova, která by popsala svatbu Martiny a Filipa v Chateau St. Havel. Tuto událost byste museli s nimi naplno prožít, abyste procítili tu atmosféru plnou emocí při obřadu, radost a výbuchy smíchu při gratulacích, uvolněnost u focení a naprosto dokonalý odpolední a večerní program.

U obřadu se o plno emocí postaral skvělý oddávající Dobroslav Makovička, který několika hostům doslova „zabrnkal" na city. Poté, co si Martina a Filip složili novomanželský slib, se rozjela jedna velká párty, která trvala až do ranních hodin. Oba novomanžele spojuje nejen pouto lásky mezi nimi, ale také láska k tanci. Tanec je pro ně srdeční záležitost, proto svatba byla plná taneční zábavy netradičně v doprovodu kubánské kapely. Během dne bylo pro novomanžele přichystané originální překvapení ve formě akrobacie na šálách. A ani novomanželé nezůstali pozadu a přichystali pro hosty závěrečný tanec z filmu Dirty Dancing a nechyběl ani ohňostroj.

Datum svatby: 31.8.2014
Svatební obřad a hostina: Chateau St. Havel, Praha

Chateau St. Havel Prahamomentka ženicha před obřadem v Chateau St Havelsvatební manžetové knoflíkyvtipná momentka ze svatbymomentka ze svatby malá holčička s telefonempřípravy nevěsty v Chateau St. Havelsvatební fotografie dojatý ženichnevěsta a ženich při obřadu v Chateau St. Havelsvatební hosté na svatbě v Chateau St. Havelsvatební fotografie dojatá nevěstasvatební fotografie maminka ženicha při obřaduprvní polibek novomanželů při venkovním obřadu na svatbě v Chateau St Havelmomentka svatební gratulace hosta v Chateau St. Havelgratulace maminky na svatbě v Chateau St. Havelgratulace hostů na svatběmomentka novomanželů při gratulacích v Chateau St. Havelsvatební fotografie pranýř novomanželů v Chateau St. Havelvtipná svatební skupinová fotografiesvatební fotografie Chateau St. Havelsvatba chateau St Havelromantická svatební fotografie Chateau St. Havelsvatební fotografie novomanželů Chateau St Havelsvatební fotografie chateau st. havelsvatební fotografie v interiéru chateau st. havelnevěsta v chateau st. Havelsexy svatební fotografiesvatební hostina Chateau St. HavelChateau St. Havel svatební dekorace hostinypříchod novomanželů na svatební hostinumomentky hostů na svatbě v chateau St Havelsvatební fotografie nevěsty s babičkousvatební překvapení pro novomanželesvatební překvapení pro novomanželeoriginální překvapení pro novomanžele tanec na šáláchoriginální překvapení pro novomanžele tanec na šáláchpoděkování novomanželů hostůmvtipná skupinová svatební fotografievtipná momentka ze svatbyprvní tanec novomanželů na svatbě v Chateau St. Havelprvní tanec novomanželů v Chateu ST. Havelsvatební vtipná momentka s rekvizitoutaneční zábava na svatběhříšný tanec na svatbě v Chateau ST. Havelzvedačka z hříšného tance svatba v Chateau St. HavelKubánské tance na svatběohňostroj na svatbě

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Letní romance na letohrádku Sv. Vojtěcha v Počátcí...
Slovensko-francouzská svatba na Žofíně

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.