Čtyři svatební obřady a skvělá párty – malajsijsko-alžírská svatba Reneé a Djamela v luxusním hotelu Mandarin Oriental Prague

Když jsme ráno s kameramanem přišli na svatební přípravy nevěsty Reneé do hotelového pokoje Mandarin Oriental Prague, tak jsme se během prvních momentů na sebe podívali, a tak nějak jsme už tušili, že tenhle den nebude úplně obyčejný. Atmosféra, kde nemusíte skoro nic říkat a jen nestačíte mačkat spoušť, protože se pořád něco děje, je opravdu nenahraditelná.

Za celý den jsem nafotil opravdu obrovské množství fotek a bylo vidět, že si každý svatební host užívá na maximum. Po přípravách navíc následovali tři svatební obřady – symbolický, tradiční čínský (maminka nevěsty pocházela z Číny) a alžírský. Reneé a Djamel měli ještě před svatbou čtvrtý obřad a sice civilní na úřadu. To už je opravdu hodně, ale o to víc si to užili a je to patrné z fotek.

Momentky ze svatby srší pozitivní náladou a reflektují atmosféru. Ať už to bylo během hostiny, kde tomu pomohla asi desítka vtipných proslovů. Nebo samotná párty, která byla opravdu jedinečná plná skvělých tanečních kreací a crazy momentů.

O dva dny později jsme se Reneé a Djamelem sešli společně u Pražského hradu, kde jsem nafotili jejich párové svatební fotografie.

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Mlýn na Dobré vodě – svatba Míši a Davida v Praze
Svatba Ivety a Roberta na zámku Bon Repos

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.