Svatba Denisy a Martina v Klenčí pod Čerchovem

Vždy, když jedu na svatbu mimo Prahu, tak se těším na příjemnou změnu prostředí. Denisa a Martin – velcí sympaťáci, měli svou svatbu naplánovanou v Klenčí pod Čerchovem. Obřad a hostina se konaly v nově zrekonstruovaném objektu Staré pošty. Před obřadem si přípravy užívali v krásné historické roubence, odkud Denisa pochází.
Na společné focení jsme vyjeli při západu slunce na krásnou vyhlídku nad městečko a pak ještě stihli přejet k rybníku. Což nám umožnilo nafotit hodně povedených fotek a je potřeba říct, že to stálo za to. Na svatbu Denisy a Matina budu určitě vždy rád vzpomínat.

Datum svatby: 8.8.2020
Lokalita: Klenčí pod Čerchovem

modrý svatební oblek ženichadetaily ženichsvatební přípravy ženicha před obřadempřípravy ženichasvatební šaty a botySnubní prstýnky svatební fotografiesvatební makeup Tereza Dadovásvatební fotografie družičeksvatební makeup Tereza Dadováoblékání šatů nevěstyprvní setkání tatínka a nevěstynevěsta opouští domov na svatební obřadStará pošta Klenčí pod Čerchovemvenkovní svatební obřadpříchod nevěsty, ženicha a svědků na svatební obřadvenkovní svatební obřad ve Staré poště v Klenčí pod Čerchovemnevěsta během svatebního obřaduvenkovní svatební obřadvýměna snubních prstýnkůprvní novomanželský polibekgratulace hostů po svatebním obřaduženich a nevěsta odchází po obřadu svatební uličkouskupinové svatební fotografienevěsta v náručí ženicha a hostůskupinové svatební fotografiedružičky nevěsty v růžových šatechsvatební fotokoutekpřenášení nevěsty přes práhproslov ženicha před svatební hostinouproslov tatínka na svatbě před svatební hostinoumiminko na svatběfotografie svatebních hostůfotografie svatebních hostůfotografie svatebních hostůplechové hrnky Mr a Mrssvatba Stará pošta Klenčí pod Čerchovemsvatba Stará pošta v Klenčí pod Čerchovemkrájení svatebního dortuochutnávka svatebního dortuochutnávka dortuvtipné svatební momentky na hostiněSvatební fotografie s výhledemSvatební fotografie v příroděSvatební fotografie ženicha a nevěsty při západu slunce v příroděčernobílá svatební fotka u lesaženich a nevěsta s úsměvysvatební fotografie u lesanovomanželé na louceSvatební fotografie s výhledem na Klenčí pod Čerchovemchodská svatbaKlenčí pod Čerchovemsvatební fotografie v příroděsvatební fotka nevěsty se závojem při západu slunce v příroděsvatební fotografie se závojemsvatební fotografie nevěstynejlepší svatební fotografiesvatební fotografie ženicha a nevěsty při západu sluncečernobílá svatební fotografie novomanželů u rybníkučernobílé svatební fotografie nevěsty a ženichasvatební fotografie novomanželů při západu sluncesvatební fotografie při západu sluncečernobílé svatební fotografie při západu sluncesvatební šaty s odhalenými zádysvatební fotkysvatební fotografie u rybníkunevěsta s ženichem se drží za zadekbarevné svatební fotky novomanželůsvatební fotografie ženicha a nevěstysvatební fotografie silueta novomanželůsvatební fotografie nevěsty a ženicha v příroděčernobílé svatební fotografie novomanželů v příroděStará pošta Klenčí pod Čerchovem svatební fotografie novomanželů s brýlemiprvní tanec novomanželů na svatbě s led světlyprvní tanec novomanželů venkusvatební venkovní taneční parketvenkovní svatební osvětlení tanečního parketusvatební hra otázky

Reference novomanželů:

Radek je sázka na jistotu! Mistr kompozice, lovec momentek, zachytávač emocí a atmosféry, neviditelný a všudepřítomný :) Navíc je to neskutečný sympaťák, ze kterého sálá klid, což během připrav vážně oceníte. Díky němu můžeme prožít náš svatební den zas a znovu... Jestli se do něčeho vyplatí investovat, pak je to právě on!

Děkujeme, M+D

 

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Svatba ve stodole Jiráčkův dvůr, Eliška & Milan
Párové focení Kristýnky a Romana v Praze

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.