Slovensko-francouzská svatba na Žofíně

Hned po prvomájovém dni plném polibků pod rozkvetlými třešněmi na mě čekala svatba Andrey a Antoina. Počasí nám na svatbu nadělilo chladný den, ale naštěstí bez deště. Na skvělé atmosféře nám to ovšem nic neubralo. Již od ranních příprav se svatba nesla v pohodové náladě s úsměvy na tvářích. Z příprav jsme se po obědě přesunuli na církevní obřad, který se konal v krásném kostele sv. Petra a Pavla na Vyšehradě. Po obřadu a poté, co hosté zahrnuli novomanžele gratulacemi, jsme se odebrali na hostinu na Žofín. Na Andreu a Antoina zde čekal krásně a vzorově připravený sál. Po hostině začala zábava, která trvala až do ranních hodin. Během ní si novomanželé připravili několik vtipných nápadů, jak dvojjazyčně pobavit různé národnosti stejným programem (nelehký to úkol :-)).

Po dni volna a odpočinku jsme s Andreou a Antoinem zašli nafotit jejich společné „portréty" na Petřín. Ideální místo ve městě, kde jste obklopeni přírodou a na pozadí se vám rozprostírá nádherný výhled na stověžatou Prahu. Bylo mi ctí tento svatební příběh zaznamenat a poznat další skvělý pár.

Datum svatby: 3.5.2014
Svatební obřad: Kostel sv. Petra a Pavla na Vyšehradě
Svatební hostina: palác Žofín 

svatební šaty a obuv nevěstysvatební fotografie detaily svatební kytice, snubní prstýnky, závoj a parfémlíčení nevěsty černobílé fotografiepřípravy nevěsty oblékání svatebních šatůportrét nevěstymomentky nevěsty se svědkyní a maminkounevěsta s parfémemportréty nevěsty u oknadetaily ženich pásek, manžetové knoflíky, boty a parfémmomentka ženicha s maminkoupřípravy ženicha na svatbudetaily ženicha korsáža a vázankasvatba v Praze na Vyšehradě v kostele sv. Pavla a Petramomentky před obřadem v kostele na Vyšehraděkněz kostel sv. Petra a Pavla na Vyšehraděsvatba v kostele sv. Petra a Pavla na Vyšehraděsvatební obřad Vyšehrad kostel sv. Petra a Pavla v Prazesvatební obřad v kostele sv. Petra a Pavla na Vyšehraděsvatební obřad v kostele sv. Petra a Pavla na Vyšehraděsvatební fotografie Petřínsvatební fotografie s Pražským Hrademsvatební fotografie v přírodě na Petříněsvatební fotografie novomanželů v příroděsvatební fotografie novomanželů na louce s pampeliškamasvatební fotografie novomanželůsvatební fotografie novomaželů u kamenné zdisvatba v Praze na Žofíněsvatební hostina v Praze na Žofíněsvatební hostina v Praze na Žofíně detaily stolůvtipné momentky ze svatbysvatební tradice rozbití talířemomentky hostů během svatební hostinyservírování svatební hostinyservírování svatební hostiny hostůmprvní tanec novomanželů na Žofíně v PrazeBílý svatební dort se mašlíkrájení svatebního dortutaneční zábava na svatběsvatební taneční zábavatanec na svatbě

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Láska, vášeň, tanec – svatba v Chateau St. Havel

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.