Letní romance na letohrádku Sv. Vojtěcha v Počátcích

Půvabná Anička a její přítel Honza (dnes již manžel :-)) si pro svou svatbu vybrali kouzelné místo blízko Počátků. Obřad měli v zahradním altánku areálu letohrádku Sv. Vojtěcha, kde si později také při západu slunce zatančili svůj první novomanželský tanec. Svatební nálada se nesla tradičně v příjemné uvolněné atmosféře, čemuž určitě pomohla také změna počasí. Několik dní před svatbou to totiž vypadalo spíš na podzimní deštivou náladu. Jak jim to vyšlo, můžete vidět na fotografiích.

Novomanželé připravili pro hosty originální zábavu prostřednictvím malíře karikatur, což zabavilo každého hosta a svatebním fotkám to propůjčilo několik krásných momentek. To ovšem nebyla jediná netradiční záležitost této svatby. Anička a Honza objednali hned 8 svatebních dortů z místní vyhlášené francouzské cukrárny a tím určitě také potěšili mnoho svatebčanů.

Datum svatby: 6.9.2014
Přípravy, svatební obřad a hostina: letohrádek sv. Vojtěch, Počátky

svatba letohrádek sv. Vojtěchčernobílé momentky ze svatbypřípravy ženichasnubní prstýnky svatební fotografie detailpřípravy nevěsty letohrádek sv. Vojtěchčernobílá fotografie přípravy nevěstynevěsta při přípravách si obouvá svatební botynevěsta ve vaněnetradiční portét nevěsty ve vaněnevěsta s kamarádkama před svatbou se šampaňskýmmomentka rodiny před svatebním obřademsvatební obřad letohrádek sv. Vojtěchsvatební obřad letohrádek sv. Vojtěch Počátkygratulace na svatbě letohrádek sv. Vojtěchnovomanželé v pranýři s konfetami novomanželé procházejí pranýřem s konfetaminovomanželé po obřadu letohrádek sv. Vojtěchčernobílá fotografie momentka malého hosta na svatběkarikaturista na svatbě maluje novomanželesmějící se novomanželé překvapení od karikaturistymomentka skupinová fotografie nevěsta s kamarádkamanevěsta házející kytici svatba na letohrádku sv. Vojtěcha v Počátcíchportrét nevěsty a ženicha letohrádek sv. Vojtěch Počátkysvatební fotografie novomanželů v příroděveselá pozitivní svatební fotografie novomanželů, ženich točí s něvěstounovomanželé jdoucí po silnici mezi polisvatební fotografie s balíky slámysvatební fotografie novomanželé na poli mezi balíky slámyprvní tanec novomanželů v altánku na letohrádku sv. Vojtěcha v Počátcíchnovomanželé při prvním tanci, černobílá fotografiesvatební fotografie ženich s nevěstou se závojemsvatební fotografie ženich s nevěstou se závojem

Vyjádření novomanželů:
"Pana fotografa jsme nemohli vybrat lépe! Nejen, že je velmi ochotný a vstřícný, ale především je to skvělý a nápaditý profesionál. Jeho nejsilnější stránkou jsou bezesporu „momentky", na kterých jsou bezprostředně zachyceny emoce a atmosféra našeho svatebního dne. Díky němu máme krásnou vzpomínku nejen my, ale také naši blízcí, kteří se k fotografiím často vracejí. Nemůžeme než doporučit :-)."

Anička a Honza

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Simona a Neil, česko-britská svatba v Chateau st. ...
Láska, vášeň, tanec – svatba v Chateau St. Havel

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.