Svatba Magdaleny a Anthonyho "007" na Nebozízku v Praze

Když jsem odcházel z této svatby, v duchu jsem si tak řekl: "dnešní den bych si bez váhání zopakoval ještě jednou, klidně hned zítra :-)". Jsou svatby, které jsou výjimečné některými svými neplánovanými událostmi a několik takových momentů bylo i na této svatbě.

Už od prvního momentu mé přítomnosti na Nebozízku v Praze panovala skvělá nálada. Já pobíhal z jednoho pokoje od nevěsty do druhého pokoje k ženichovi a naopak a krom focení jsem samozřejmě vnímal skvělou atmosféru příprav. Anthony mě během této doby překvapil a pobavil manžetovými knoflíky s logem Jamese Bonda 007, což později mělo dokonalou dohru v momentě, kdy ho doprovázela maminka k oltáři. Jakmile totiž Anthonyho bylo možné poprvé zahlédnout, hudební kvarteto spustilo melodii z tohoto filmu. Po rozeznění prvních not z této skladby nic netušící hosté samozřejmě doslova vybouchli smíchy. V zápětí už ovšem netrpělivost vystřídala vtipný příchod ženicha a Anthony mohl poprvé spatřit perfektně připravenou nevěstu Magdalénu v doprovodu svého tatínka.

Církevní obřad s výhledem na historickou Prahu proběhl v pohodové atmosféře, a to až do momentu prvních podpisů, kdy se s úsměvy na tvářích zjistilo, že se tak nějak zapomnělo na výměnu snubních prstýnků. Po obřadu a skupinových fotografiích jsme se s novomanželi vydali do Prahy nafotit několik opravdu povedených fotografií, včetně jedné unikátní, kde nám ji pomohlo dotvořit několik desítek turistů.

Po návratu na nás čekala již rodina a přátelé, moment se šesti pokusy na zametení střepů z rozbitého talíře (díky milým hostům) a samozřejmě hostina. Během ní proběhlo několik emočně náročných proslovů, kde sem tam ukápla také slza dojetí. Poté už vše probíhalo ve standardní svatební režii, rozkrojení dortu, první tanec, svatební ohňostroj a zábava s hudebním doprovodem DJ.

Datum svatby: 24.5.2015
Přípravy, svatební obřad a hostina: restaurant a hotel Nebozízek

Líčení nevěsty během příprav na Nebozízku v Prazesvatební boty nevěsty na pohovcepřípravy nevěsty svatební fotografie detail parfém a svatební kyticezavěšené svatební šaty nevěstymomentka nevěsty ze svatebních příprav v Nebozízku v Praze na Petříněportrét nevěsty na postelisvatební boty ženichamanžetové knoflíky james bond 007zapínání manžetových knoflíků během příprav ženichaponožky s britskou vlajkousvatební fotografie přípravy ženicha na Nebozízku v Prazevtipná momentka na svatbě, neteře ženicha na kanapisvatební fotografie prstýnkůsvatební fotografie prstnýku se šperkovnicíkvětinová výzdoba na svatebním obřaduvýzdoba židliček na svatebním obřaduhudební kvarteto na svatebním obřadufotografie ze svatebního obřadu na Nebozízku v Praze na Petříněženich s nevěstou se poprvé setkali u oltářemomentky nevěsty a ženicha, svatební obřad na Nebozízku v Praze na Petříněmomentka nevěsty z obřadumalí hosté na svatebním obřadumomentky hostů na svatebním obřaduženich a nevěsta na svatebním obřadu na Nebozízku v Prazesvatba Nebozízek Prahanasazování snubních prstýnků na svatebním obřadunevěsta a ženich odchází pranýřem po svatebním obřadu na Nebozízku v Prazenovomanželé procházejí pranýřem, svatba Nebozízek Prahavtipná skupinová fotografie na svatběskupinová svatební fotografie, Nebozízek Prahaspolečná svatební fotografie novomanželů v Prazesvatební fotografie novomanželů s Karlovým mostem na pozadísvatební fotografie novomanželů v parku, jak pijí šampaňskéfotografie nevěsty a ženicha v Prazesvatební fotografie novomanželů na miminu od Černéhosvatební fotografie s Karlovým mostemnetradiční svatební fotografie ženich a nevěsta na žlutém pozadíromantické svatební černobílé fotografie svatební fotografie u Lennonovy zdi v Prazesvatební fotografie novomanželů u Lennonovy zdi v Prazesvatební hostina na Nebozízku v Prazedetaily výzdoby svatební hostinydetail stolu svatební hostinyjmenovky na svatební hostinu s korkem a sedmikráskouženich nese nevěstu přes práh na svatební hostinu na Nebozízku černobílá momentka novomanželůsvatební hostina v Praze na Nebozízku, Petřínmomentky hostů na svatební hostiněmomentky hostů na svatební hostiněproslov tatínka nevěsty na svatběspolečná polévka novomanželůveselá nevěsta při proslovu ženichaproslov ženicha na svatební hostině v Nebozízku v Prazedojemné svatební fotografie ženicha a nevěstypřípitek na svatební hostině na Nebozízku v Prazesvatební přípitek hostů na svatební hostiněnoční Pražský HradKrájení dortu venku na terase na Nebozízku v Prazesvatební ohňostrojohňostroj na svatběnevěsta a ženich při řezání dřevěného špalkunovomanželé řezají dřevěný špalekprvní tanec novomanželů na terase restaurace Nebozízek na Petříněromantické černobílé fotografie novomanželů při prvním tanci na Nebozízku v Prazeprvní tanec novomanželůtaneční zábava na svatbětaneční zábava hostů a ženicha na svatbětaneční svatební party

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Betty a Simon, svatba v Chateau Mcely
Svatba v Českém Krumlově s temperamentní kapelou C...

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.