Betty a Simon, svatba v Chateau Mcely

Betty a Simon si pro svou svatbu vybrali poklidné místo Chateu Mcely. Celý den začínal již snídaní budoucích novomanželů a několika hostů, kteří přijeli o den dříve. Během příprav s obavami nad počasím, se postupně podařilo přijet také ostatním hostům. Počasí se s trochou štěstí nakonec umoudřilo a obřad se nakonec mohl konat v zahradě areálu tak, jak si Betty a Simon přáli. Své ano si tedy řekli pod širým nebem přímo před krásným květinovým obloukem. Pro hosty byl v průběhu dne připravený netradiční program v podobě střelby z luků a jízda na Segway. Po fotografování novomanželů se již rozběhla hostina se zábavou, která trvala až do ranních hodin.

Datum svatby: 27.6.2015
Lokalita svatby: Chateau Mcely

vstupní brána Chateau Mcelyareál Chateau Mcelyareál Chateau Mcelysvatba Chateau Mcely detaily boty a šaty nevěstysvatební kytice nevěstypřípravy nevěsty na svatbě v Chateau Mcelypřípravy nevěsty v apartmá Legenda v Chateau Mcelypřípravy nevěsty v pokoji Legenda v Chateau Mcelysvatební fotografie snubní prstýnky v květiněsvatební fotografie snubních prstýnků na knizesvatební fotografie - detaily ženicha kšandy, manžetové knoflíky a parfémsvatební fotografie z příprav ženichavenkovní svatba Chateu Mcelyvtipná svatební momentka v Chteau Mcelyvenkovní svatební obřad v Chateau Mcelysvatební obřad Chateau Mcelymomentka dítěte během svatebního obřadusvatba Chateau Mcelyženich a nevěsta odchází z obřadu pranýřem s květinamivypálení děla na svatběpřípitek novomanželů po svatebním obřaduděti na svatbě v Chateau Mcelyvtipná svatební fotografie s balónkysvatební fotografie novomanželů v Chateau Mcelysvatební fotografie novomanželů v interiéru Chateau Mcelysvatební fotografie nevěsty a ženicha na chodbě v Chateau Mcelyčernobílá svatební fotografie nevěsty a ženicha na chodbě v Chateau McelySvatební fotografie areál Chateau McelySvatební fotografie areál Chateau McelySvatební fotografie v zámeckém hotelu Chateau Mcelyněvěsta a ženich na segway na svatbě v zámeckém hotelu Mcelyvtipná skupinová svatební fotografiesvatební hostina Chateau Mcelysvatební hostina Chateau Mcelysvatební hostina detaily stolů Chateau Mcelynevěsta s ženichem vstupují na svatební hostinu v Chateau Mcelypřivítání ženicha a nevěsty personálem na svatební hostině v Chateau Mcelyzametání střepů na svatběservírování svatebního menu v Chateau Mcelyfotografie svatebních hostůmomentky svatebních hostůsvatební fotografie nevěsta s družičkouspolečná polévka pro novomanželesvatba Chateau Mcelymomentka během svatebního večera, karikaturista na svatbě kreslí novomanželekarikaturista na svatběčtyřpatrový svatební dort v Chateau Mcelyvtipné momentky hostů na svatběprvní tanec novomanželůzábava na svatbě tančící host s nevěstouvypouštění lampiónů na svatběbílé kožené svatební albumsvatební albumsvatební alba s potištěným obalemsvatební albasvatební alba

Doporučení novomanželů:

Děkujeme moc za fotky, moc se nám líbí :-). Dodané alba jsou parádní, byly naprosto supr zabalený a krabička na flash disk se mi také moc líbila. Udělal jste moc dobrou práci! Ještě jednou jsme Vám chtěli moc poděkovat za Vaši práci, všude Vás chválíme a doporučujeme :-).

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Česko-skotská svatba v Praze
Svatba Magdaleny a Anthonyho "007" na Nebozízku v ...

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.