Česko-skotská svatba v Praze

Nevěsta Bára si pro své přípravy vybrala příjemné prostředí domova, zatímco Kevin své poslední chvíle svobody trávil v pokoji Pachtova paláce s výhledem na Pražský Hrad. S trochou timingu se mi podařilo nafotit přípravy oběma. 
Bára s Kevinem si po přípravách své ano řekli v jednom z mých oblíbených kostelů, a to v kostele sv. Tomáše na Malé Straně. Tento den, kdy venku panovaly teploty snad kolem 37 stupňů, to byla skvělá volba. To se ukázalo především po obřadu, kdy jsme společně s blízkou rodinou zašli na Kampu nafotit pár fotografií. Po rodinných fotografiích jsme tropické teploty už nevydrželi, zkrátili čas na focení novomanželů a odebrali se přes Karlův most na hostinu do restaurace Mlýnec. Nicméně i přes velmi krátkou příležitost se mi podařilo zachytit fotografie, z kterých je vidět vzájemná láska Báry a Kevina na první pohled. Dokonce jsme chvíli použili odraznou desku jako větší vějíř, abychom Kevina i Báru trochu zchladili :-).

Datum svatby: 4.7.2016
Svatební obřad: kostel sv. Tomáše Praha
Svatební hostina: restaurace Mlýnec
Svatební šaty:
Svatební salón Maya

přípravy ženicha ze Skotskakapesní hodinky Prim ženicha detail svatební fotografie ženicha ve skotském oblekupřípravy ženicha v hotelu Pachtův palácdetail svatebních prstýnkůsnubní prstýnek, detail svatební fotografiesvatební fotografie šatů nevěstysvatební detaily nevěsty - parfém a naušnicečernobílá momentka nevěsty se sestrou během přípravpřípravy svatebního účesu nevěsty nevěsta v županu při přípravách na svatbusvatební přípravy nevěsty momentkyzapínání šatů nevěstěsvatební portréty nevěstaportrét nevěstyveterán na svatbě Škodaodcházející nevěsta na obřadsvatební fotografie příchod nevěsty s tatínkem na obřadsvatební obřad v kostele sv. Tomáše v Prazeobřad v kostele sv. Tomáše v Praze na Malostranském náměstísvatební momentkausmívající se ženich s nevěstou během obřadu v kostelešťastná nevěsta v kostele s ženichemnevěsta a ženich v kostele na obřadusvatební fotografie nevěsty a ženicha v Prazesvatební fotografie novomanželůvtipná momentka ze svatbysvatební fotografie novomanželů na mostě u Čertovkykrásné svatební fotografie novomanželůnetradiční svatební fotografiečernobílá svatební fotografie nevěsty v Prazesvatební fotografie na Karlově mostuSkotská svatba v Praze s dudákemrozbíjení střepů a zametání talíře na svatběčernobílá momentka na svatběvýzdoba svatební hostinysvatební dekorace na hostiněsvatební hostina v restauraci Mlýnec v Prazeproslov ženicha před svatební hostinou v restauraci Mlýnec v Prazeproslov svědka na svatbě v restauraci Mlýnec v Prazesvatba v restauraci Mlýnec v Prazečernobílá fotografie novomanželů ze svatební hostinymomentka nevěsty s dětmi na svatběspolečná polévka novomanželů v restauraci Mlýnec v Prazetradiční společná polévka novomanželůčernobílá momentka na svatbě maminka s miminkemvtipná momentka nevěsty ve smileboxukapela na svatbě The Browniestřípatrový svatební dort s levandulemikrájení svatebního dortukrájení svatebního dortu na svatbě v restauraci Mlýnec v Prazeprvní tanec novomanželů černobílé fotografieprvní tanec novomanželů na svatbě v restauraci Mlýnecprvní tanec novomanželů na svatbě v restauraci Mlýnec v Prazeprvní tanec novomanželů na svatbě v restauraci Mlýnecmomenty z prvního tance novomanželů na svatběmomentka malého hosta na svatbě jak usnulPražský Hrad při západu sluncesvatební albumsvatební albumluxusní svatební album062 svatebni album 04

Doporučení novomanželů:

Radek nám poskytl nesmírně profesionální servis během celé naší svatby a zajistil to, že dostaneme velmi kvalitní svatební fotografie. Od našeho prvního setkání šel Radek až za naše očekávání, aby nás ujistil, že splní všechny naše požadavky.
Přehledně nás informoval o nabídce na fotografování a nevytvářel na nás žádný tlak během konkrétního výběru. Před svatbou byl ochoten se s námi několikrát sejít a byl velkorysý se svým časem, když jsme společně procházeli Prahou a vybírali místa na fotografování. Radek přesně ví jaké světlo a místo bude dobře fungovat, což je zřetelně poznat na finálních fotografiích.
Námi vybraná nabídka zahrnovala i předsvatební fotografie a Radek vybral krásnou oblast na okraji Prahy. Z těchto fotografií nám poté Radek vyrobil knihu hostů, do které mohli naši hosté během svatby napsat své gratulace, což nám poskytlo další vzpomínku.
V den svatby byl Radek a jeho asistentka pozorní a profesionální, a přesto nerušiví. Radek perfektně zachytil ve skvělých fotografiích náš den včetně nejdůležitějších momentů a na svatbě byl samozřejmě celý domluvený čas tak, aby žádný moment neminul a zachytil každý okamžik.
Po svatbě jsme samozřejmě zůstali v kontaktu a po dokončení úprav nám Radek poslal výsledné fotografie. Poté se s námi sešel, abychom dokončili naše svatební album. Pomohl nám do něj vybrat fotografie a navrhl nám vzhled stránek v albu tak, aby náš svatební příběh byl kompletní. Dodané svatební album bylo velmi kvalitní a pěkně připravené. K albu jsme dostali kvalitní DVD a USB flash disk s fotografiemi ve 2 formátech – jeden pro tisk a druhý pro digitální použití.
Celkově jsme byli nesmírně ohromeni s kvalitou Radkovy práce, jeho profesionalitou a důrazem na detail. Rádi doporučíme jeho službu.

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Královská svatba Helči a Honzy v Martinickém palác...
Betty a Simon, svatba v Chateau Mcely

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.