Královská svatba Helči a Honzy v Martinickém paláci

Slyšte, slyšte!!! Královská svatba se chystá :-).
Helča s Honzou si pro svojí královskou svatbu vybrali jedno z mých nejoblíbenějších míst na svatbu - Martinický palác na Hradčanském náměstí. I přes vyšší teploty uvnitř paláce panovala celé dopoledne skvělá nálada. Ta pokračovala i při obřadu, neboť slečna Helča Králová si brala pana Honzu Krále :), prostě královská svatba s korunkami. Po obřadu pak samozřejmě nesměla chybět fotografie mávajícího krále a královny z královského balkónku.
Později odpoledne jsme se historickou tramvají, kde atmosféru doprovázel dobře naladěný harmonikář, a šampaňské teklo proudem, přesunuli na hostinu na Kotlářku. Na první tanec měli Helča s Honzou připravené speciální taneční číslo se skvělými tanečními kreacemi. Večer se pak o zábavu postaraly společenské hry i DJ.

Datum svatby: 15.8.2015
Přípravy, svatební obřad: Martinický palác
Svatební hostina: Viniční usedlost Kotlářka

parfém se surfistou, svatební fotografie detailů ženichamanžetové knoflíčky královské korunkyženich si zavazuje tkaničky u botpřípravy ženicha na svatbě s mamkousvatební prstýnky s nápisem uvnitřsvatební šaty nevěstydetaily nevěsty závoj a květinaparfém Miss Dior Blooming Bouquetnaušnice nevěsty korunkysvatební boty nevěsty s podpatkem přípravy nevěsty v Martinickém paláci v Prazenevěsta s tatínkem před obřadem v Martinickém paláci v Prazetatínek vede nevěstu k oltáři v Martinickém paláci v PrazeSvatba Martinický palác v Prazekrásná momentka ze svatbydojemná svatební momentka momentka babičky s nevěstounovomanželé v pranýři s rýží odchází ze svatebního obřadunovomanželé na nádvoří Martinického palácesvatba Martinický palácsvatba Martinický palácsvatební fotografie nevěsta se závojem a ženichsvatební fotografie novomanželů v interiérunejlepší černobílé svatební fotografiesvatební fotografie, nevěsta a ženich u krbuveselá svatební fotografie novomanželůnejlepší svatební fototografienetradiční svatební fotografie novomanželůčernobílá svatební fotografie se závojemromantická svatební fotografie nevěsty a ženichasvatební fotografie nevěsta se závojemsvatba Martinický palác v Praze na Hradčanském náměstíčernobílé svatební fotografie momentky hostůhistorická tramvaj na svatbu projížďkahistorická tramvaj na svatbu projížďka Prahousvatební hostina Usedlost Kotlářka Prahazajímavé svatební jmenovkymomentky ze svatební hostiny, Usedlost Kotlářka Prahavtipná svatební fotografiesvatební fotografie novomanželů usedlost Kotlářkasvatební fotografie novomanželů v příroděsvatební fotografie novomanželů v příroděvtipné svatební fotografieromantická svatební fotografie jak ženich točí s nevěstousvatební fotografie ženich a nevěsta na cestětřípatrový bílý svatební dortvtipná svatební fotografie ženicha a nevěstyprvní tanec novomanželů, restaurace Usedlost Kotlářkasvatební fotografie první tanec novomanželůsvatební fotografie první tanec novomanželůtaneční překvapení na svatbě, Usedlost Kotlářka

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Martina & Víťa - svatba v Zrcadlové kapli Klementi...
Česko-skotská svatba v Praze

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.