Martina & Víťa - svatba v Zrcadlové kapli Klementina

S Martinou a Víťou jsem se setkal na společné focení netradičně již před obřadem. V zámecké zahradě v Benátkách nad Jizerou jsme nafotili několik vlastně předmanželských :-) fotografií - bylo tedy už dopředu skoro jasné, že později přijde určitě "ano". Na svatební obřad jsem s Martinou, Víťou a dalšími hosty odcestoval poté do Prahy, kde ženich s nevěstou zpečetili svoje manželství v barokní Zrcadlové kapli v budově Národní knihovny - Klementina. Při přesunu na hostinu jsme se ještě zastavili na nábřeží vyfotit několik fotografií s Pražským Hradem a poté již personál přivítal všechny zúčastněné na hostině v Chateu St. Havel, kde si určitě každý host užil svatební menu a zábavu. Martina s Víťou si svůj den určitě užili i přes nepřízeň předvánočního počasí.

Datum svatby: 18.12.2015
Svatební obřad: Zrcadlová kaple Klementinum
Svatební hostina: Chateau St. Havel

Svatební fotografie novomanželů Benátky nad Jizerou zámekčernobílé svatební fotografie novomanželů v Benátkách nad Jizerou na zámkučernobílá svatební fotografie novomanželůsvatební fotografie novomanželů v zámecké zahradě v Benátkách nad JizerouSvatební fotografie ženich a nevěsta v zámecké zahradě v Benátkách nad Jizeroumomentky hostů před svatebním obřadem v Klementinu v Zrcadlové kaplinevěsta vystupuje z auta na obřad v Zrcadlové kapli v Klementinumomentka nevěsty před obřadem s lišáckým úsměvemsvatba Zrcadlová kaple Klementinumnevěsta nasazuje prstýnek ženichovigratulace hostů na obřadu v Zrcadlové kapli v Klementinuhosté při gratulacích po obřadu v Zrcadlové kapli v Klementinudojemná fotografie malého hosta při gratulaci nevěstěmomentka malého miminka v náručí tety po obřadupřekvapení od hostů na svatbě, ženich jak posilujesvatební fotografie novomanželů s Pražským Hrademsvatební foto ženich a nevěsta s Pražským Hrademsvatební fotografie Prahapřivítání svatebních hostů a novomanželů v Chateu St. Havelrozbití talíře a zákeřné odkopnutí střepů hostem na svatbězametání střepů ženich a nevěstasvatební hostina v Chateau St. HavelSpolečná polévka novomanželů v Chateau St. Havelsvatební hostina v Chateau St. Havel

Vyjádření novomanželů: 

Radku ty fotky jsou bomba. Budeme Tě rádi doporučovat, že nebudeš stíhat na to se spolehni. Zasloužíš si to, jsi opravdovej profík, smekáme klobouky.

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Svatba Báry a Tomáše v botanické zahradě v Praze
Královská svatba Helči a Honzy v Martinickém palác...

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.