Svatba v Českém Krumlově s temperamentní kapelou Cindži Renta

Na tuto svatbu v Českém Krumlově budu vždy rád vzpomínat. Je moc příjemné se čas od času vydat na nové neprozkoumané místo, co se fotografování svatby týče. Markéta se od rána připravovala v hotelu Latrán a po přípravách se v doprovodu svého tatínka vydala uličkami Českého Krumlova na obřad, který se konal v nedaleké romantické zahradě původního pivovaru. Zde už čekal netrpělivě budoucí manžel Míra a další hosté.
Po obřadu jsme se s novomanželi prošli kolem Vltavy a uličkami tohoto historického města, kde jsem jim nafotil několik společných svatebních fotografií. Poté jsme se vydali zpět do zahrady pivovaru, trochu si zaskákat a utrhnout jablko ze stromu. Po uvolněnější části dne jsme se přesunuli na hostinu. Markéta a Míra si vybrali netradiční, ale za to originální prostory restaurace Depa (ty určitě stojí za návštěvu, jde zde spoustu neotřelých zákoutí a nápadů). Po hostině se o zábavu do ranních hodin postarala skvělá temperamentní cikánská kapela Cindži Renta a DJ. 

Datum svatby: 20.9.2014
Přípravy: hotel Latrán
Svatební obřad: zahrada pivovaru Eggenberg
Svatební hostina: restaurace Depo

líčení nevěsty v koupelně hotelu Latrán, Český Krumlovparfém nevěsty předsvatební fotografiedetail podvazek a závoj něvěstynaušnice pro nevěstu detail svatební šaty nevěsty na chodbě v hotelu Latrán v Českém Krumlovězapínání svatebních šatů nevěstě při přípravách v hotelu Latrándetail květiny v účesu nevěstykamarádky s nevěstou pijí šampaňské dojatý tatínek při odchodu na obřadČeský Krumlovmomentka host se synem před obřademmomentka dítěte před obřademmomentky hostů před obřademčernobílá momentka hostů před obřademženich vyhlížející něvěstu na venkovním obřadu v Českém Krumlověpříchod nevěsty v doprovodu tatínka na svatební obřad v Českém Krumlověhosté při gratulaci po svatebním obřadunovomanželé odcházejí pranýřem po obřadu v Českém Krumlově v pivovarské zahraděnovomanželé po obřadu v pivovarské zahradě, Český KrumlovPortréty novomanželů u kamenné zdi v Českém Krumlověportrét ženicha a nevěsty se závojem v Českém Krumlověsvatební fotografie novomanželů u cihelné zdinovomanželé na břehu Vltavy v Českém Krumlověpolibek novomanželů na břehu Vltavy v Českém Krumlověsvatební fotografie Český KrumlovSvatební černobílá fotografie novomaželů v průchodu v Českém Krumlověsvatba pivovarská zahrada, Český Krumlovsvatba pivovarská zahrada, Český Krumlovnovomanželé si dávají ukousnout jablko utržené ze stromuženich a nevěsta v pivovarské zahradě v Českém Krumlověsvatební hostina v restauraci Depo v Českém Krumlovědetaily svatební hostina v restauraci Depo v Českém Krumlověrestaurace Depo, Český KrumlovNovomanželé na svatební hostině v restauraci Depo, Český Krumlov, přípitekčernobílé momentky hostů na svatební hostiněspolečná polévka novomanželů v restauraci Deposvatební tradice, společná polévka novomanželůčernobílá momentka, ruce nevěsty a ženichasvatební hostina, zábava - strom života s otisky prstůprvní tanec novomanželů na svatbě v restauraci Depo, Český KrumlovKapela Čindži Renta na svatbě v restauraci Depo, Český KrumlovKapela Čindži Renta na svatbě v restauraci Depo, Český Krumlovtančící novomanželé s rómskou kapelou na svatbětančící novomanželé na svatební zábavěvtipná momentka ze svatby

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Svatba Magdaleny a Anthonyho "007" na Nebozízku v ...
Simona a Neil, česko-britská svatba v Chateau st. ...

Související Články

Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.