Proč nechávám svatební alba vyrábět až v Itálii a jak vypadají

Protože se svatební alba stala pevnou součástí mých služeb a dostanete je ke každému focení, bylo pro mne důležité pro ně najít kvalitního dodavatele. Takového, jehož prací si budu 100% jistý a který bez kompromisů naplní mé požadavky.

Co jsem od fotoalba chtěl?

1. Album mi musí umožnit vyprávět příběh

Miluji spontánní fotky a snažím se zachytit příběh svatby, který se pak snažím výslednými fotografiemi převyprávět tak, jak proběhl. Aby ho každý, kdo byl jeho součástí, mohl prožít znovu. Aby si každý, kdo na svatbě nebyl, uměl představit, jak celý ten krásný den probíhal.

Forma alba má obrovský vliv na výsledek. Špatně se to vysvětluje slovy, proto si prohlédněte jeden svatební příběh alespoň v digitální podobě. Každý snímek si představte jako jednu dvojstranu ve fotoalbu.

Chtěl jsem album, které mi umožní vyprávět příběh a zdůraznit ty nejkrásnější momenty. Proto jsem hledal dodavatele, který mne nebude omezovat ani počtem fotek v albu, ani možnostmi jejich rozložení.

2. Nekompromisní kvalita fotek, materiálů a zpracování

Svatební fotoalbum se stane rodinným dědictvím. Kvalita zpracování tak musí být nekompromisní, album musí vydržet po generace. Tady se nevyplatí šetřit.

Hledal jsem proto dodavatele, který:

  • dodá kvalitně vyvolané fotky na poctivém papíru ve vazbě, která odolá častému prohlížení alba
  • nabídne výběr z několika materiálů přebalu a různých ozdobných doplňků tak, aby každé album mohlo být originálem šitým na míru klientovi

Vhodného dodavatele jsem našel až v Itálii

Původně jsem dodavatele hledal v ČR. Nepodařilo se mi ale najít nikoho, kdo by dokázal splnit všechny mé požadavky. Nikoho, komu bych byl ochoten zpracování alb pro své klienty svěřit.

Proto jsem se rozhlédl v zahraničí, a nakonec vhodného dodavatele našel - v zemi, kde vkus a design vévodí nejen módě - ve slunné Itálii. A mám z toho velkou radost, protože jeho práce je naprosto perfektní, a já tak mohu klientům dodávat alba, na která jsem pyšný. Posuďte sami.

Celkem je možné sestavit více než 200 kombinací v různých barvách i materiálech. Na některé další varianty se můžete podívat v následující galerii.

Pokud mne kontaktujete s poptávkou focení, přinesu s sebou alba na schůzku, kde vám představím nepřeberné možnosti jejich přizpůsobení vašim přáním. Od několika typů fotopapírů, na které lze fotografie vyvolat, přes papíry se speciálním povrchem, kožené či koženkové obaly, až po doplňkové prvky ze semiše či kovu. Zkrátka a dobře, společně postavíme takové album, ze kterého budete nadšeni.

No řekněte, nebyla by škoda mít své svatební fotografie jen v digitální podobě?

0
×
Sledujte můj blog

Líbí se Vám moje fotky? Přihlašte se k odběru a neunikne Vám žádný nový příspěvek.

Podzimní rodinné focení v Praze
Svatba Hodějovický mlýn, Adéla a Jimi s mintovým V...
Líbí se ti má práce? Sdílej ji se svými přáteli, děkuju.

Oslovily vás moje fotografie?

Klikni na tvou oblíbenou sociální síť a sleduj nové fotky.