By Radek101 v neděle 24. květen 2015
Rubrika: Svatby

Svatba Magdaleny a Anthonyho "007" na Nebozízku v Praze

Když jsem odcházel z této svatby, v duchu jsem si tak řekl: "dnešní den bych si bez váhání zopakoval ještě jednou, klidně hned zítra :-)". Jsou svatby, které jsou výjimečné některými svými neplánovanými událostmi a několik takových momentů bylo i na této svatbě.

Už od prvního momentu mé přítomnosti na Nebozízku v Praze panovala skvělá nálada. Já pobíhal z jednoho pokoje od nevěsty do druhého pokoje k ženichovi a naopak a krom focení jsem samozřejmě vnímal skvělou atmosféru příprav. Anthony mě během této doby překvapil a pobavil manžetovými knoflíky s logem Jamese Bonda 007, což později mělo dokonalou dohru v momentě, kdy ho doprovázela maminka k oltáři. Jakmile totiž Anthonyho bylo možné poprvé zahlédnout, hudební kvarteto spustilo melodii z tohoto filmu. Po rozeznění prvních not z této skladby nic netušící hosté samozřejmě doslova vybouchli smíchy. V zápětí už ovšem netrpělivost vystřídala vtipný příchod ženicha a Anthony mohl poprvé spatřit perfektně připravenou nevěstu Magdalénu v doprovodu svého tatínka.

Církevní obřad s výhledem na historickou Prahu proběhl v pohodové atmosféře, a to až do momentu prvních podpisů, kdy se s úsměvy na tvářích zjistilo, že se tak nějak zapomnělo na výměnu snubních prstýnků. Po obřadu a skupinových fotografiích jsme se s novomanželi vydali do Prahy nafotit několik opravdu povedených fotografií, včetně jedné unikátní, kde nám ji pomohlo dotvořit několik desítek turistů.

Po návratu na nás čekala již rodina a přátelé, moment se šesti pokusy na zametení střepů z rozbitého talíře (díky milým hostům) a samozřejmě hostina. Během ní proběhlo několik emočně náročných proslovů, kde sem tam ukápla také slza dojetí. Poté už vše probíhalo ve standardní svatební režii, rozkrojení dortu, první tanec, svatební ohňostroj a zábava s hudebním doprovodem DJ.

Datum svatby: 24.5.2015
Přípravy, svatební obřad a hostina: restaurant a hotel Nebozízek

Související Články