By Radek101 v sobota 6. září 2014
Rubrika: Svatby

Letní romance na letohrádku Sv. Vojtěcha v Počátcích

Půvabná Anička a její přítel Honza (dnes již manžel :-)) si pro svou svatbu vybrali kouzelné místo blízko Počátků. Obřad měli v zahradním altánku areálu letohrádku Sv. Vojtěcha, kde si později také při západu slunce zatančili svůj první novomanželský tanec. Svatební nálada se nesla tradičně v příjemné uvolněné atmosféře, čemuž určitě pomohla také změna počasí. Několik dní před svatbou to totiž vypadalo spíš na podzimní deštivou náladu. Jak jim to vyšlo, můžete vidět na fotografiích.

Novomanželé připravili pro hosty originální zábavu prostřednictvím malíře karikatur, což zabavilo každého hosta a svatebním fotkám to propůjčilo několik krásných momentek. To ovšem nebyla jediná netradiční záležitost této svatby. Anička a Honza objednali hned 8 svatebních dortů z místní vyhlášené francouzské cukrárny a tím určitě také potěšili mnoho svatebčanů.

Datum svatby: 6.9.2014
Přípravy, svatební obřad a hostina: letohrádek sv. Vojtěch, Počátky

Vyjádření novomanželů:
"Pana fotografa jsme nemohli vybrat lépe! Nejen, že je velmi ochotný a vstřícný, ale především je to skvělý a nápaditý profesionál. Jeho nejsilnější stránkou jsou bezesporu „momentky", na kterých jsou bezprostředně zachyceny emoce a atmosféra našeho svatebního dne. Díky němu máme krásnou vzpomínku nejen my, ale také naši blízcí, kteří se k fotografiím často vracejí. Nemůžeme než doporučit :-)."

Anička a Honza

Související Články