By Radek101 v neděle 24. leden 2021
Rubrika: Svatby

Svatba ve stodole Jiráčkův dvůr, Eliška & Milan

Jiráčkův dvůr je krásné místo, kde jsem byl poprvé a musím říct, že to je ideální místo na svatbu ve stodole. Soukromý dvorek nabízí skvělé místo na chill out a když je krásné počasí, tak poskytuje možnosti pro pohodovou svatbu.
Už z prvního setkání s Eliškou a Milanem jsem věděl, že jim záleží na detailech. Těšil jsem se tedy na focení až nastane den D. Atmosféra byla skvělá už od rána, družičky nevěsty se postaraly o pohodový start hned ráno a nevěsta tomu samozřejmě pomáhala. Všechno bylo perfektně naplánované a promyšlené. Podvečerní světlo na focení Elišky a Milana bylo třešínkou na dortu, a to i s výhledem na vrchu Mužský v Českém ráji.

Datum svatby: 19. 9. 2021
Lokalita: Jiráčkův dvůr, Kněžmost

Reference novomanželů:

Když mi kamarádka poslala tip na Radka Čepeláka a já poprvé viděla jeho fotografie, tak jsem si řekla, prosím ať má hlavně volno. A měl. Poslední dobou se internet totiž hemží všelijakými fotografy, kteří mají fotky přefiltrované až hrůza a narazit na fotografa, který dokáže zachytit vše v krásných barvách, úžasné detaily a vtipné momentky je jak šafránu.

Během osobní schůzky nám Radek dal mnoho cenných rad, jak by den pohledem fotografa měl probíhat tak, aby výsledné fotky stály za to. V den D naprosto splynul s okolím, takže člověk o něm ani nevěděl a díky tomu mohly vzniknout unikátní snímky. Zároveň měl i svatou trpělivost, když od rybníků jsem jeho a zbytek party (manžel a videokameraman) táhla nahoru na mohylu na západ slunce, ale výsledek stál za to.

Všechny fotky jsou super a z výsledku jsme nadšeni.

Eliška a Milan

Související Články