By Super User v pátek 10. září 2010
Rubrika: Svatby

Letní svatba Terky a Honzy v Telči

Na svatbu Terky a Honzy jsem vyrazil den předem, focení začínalo již od ranních hodin. Ráno jsem se probudil v penziónu obklopeném překrásnou přírodou. Kdo zná krajinu kolem historického města Telč, ten mi dá za pravdu. Jde o velmi malebné místo. Ráno když jsem vyjížděl k nevěstě na focení příprav, měl jsem možnost, kochat se tímto přírodním skvostem :-). Po pár minutách jízdy, mě cesta dovedla na nezapomenutelnou silnici, kterou lemovala alej starých, vzrostlých stromů. To místo mě doslova uchvátilo a doufal jsem, že se k němu budeme moct s nevěstou a ženichem vrátit, abychom nafotili několik nezapomenutelných snímků. Cestou z obřadu na hostinu se poštěstilo, a tak v příspěvku níže najdete okouzlující záběry z tohoto místa.
Svatební pár byl pro každou srandu, a tak během dne vzniklo kromě vážných fotografií, také několik odlehčujících snímků :-). Telč a jeho okolí je krásné místo pro svatbu a o to víc v zahradě telčského zámku. Lokalita propůjčila fotografiím potřebnou atmosféru a já jsem byl v závěru dne opravdu rád, že novomanželé si toto místo pro svou svatbu vybrali. Ostatně posuďte sami na následujících fotografiích.

Datum svatby: 10.9.2010
Přípravy: Telč
Svatební obřad: Zámek Telč
Svatební hostina: hájovna Čejkovna

Vyjádření novomanželů:

"Radkovy fotografie mají úžasnou atmosféru. Nikoho do ničeho nenutí a snímky jsou tak přirozené a zachycují kouzlo okamžiku. Radek je velmi kreativní a má spoustu nekonvečních nápadů a člověk má pocit, jako by na místě skoro ani nebyl a přitom je všude.
Naše svatební album mělo výborný ohlas a Radek zdokumentoval stejně precizně svatbu i mému švagrovi. Vytvořil pro nás i originální sérii rodinných fotografií s ročním prckem a už se nemůžeme dočkat až nafotí i další přírůstek! Radka můžeme jenom doporučit!"

Terka a Honza

Související Články