Umělecko-reportážní přístup k focení svateb

Svatební fotografii vnímám jako komplexní disciplínu vyžadující znalost všech žánrů – od detailů přes reportáž, portréty, interiéry až po krajiny. Vystudoval jsem architekturu. Díky tomu vnímám každý prostor jako celek, do něhož originálně zasadím vizuální kolekci vašich nezapomenutelných momentů. K fotografování svatebního dne přistupuji umělecko-reportážním stylem. Preferuji nestylizované, nearanžované momentky plné emocí. Ideální je být „neviditelný”. Nejradši mám, když svatebčané úplně zapomenou, že je někdo fotí.

Moje vize:
Svatební fotografie jako příběh celého dne

Moji vizí je, aby si svatebčané, až se budou k albům vracet, připomněli celý den takový, jaký opravdu byl. Ne jen konvenční fotografie vytržené z kontextu. Proto klientům doporučuji celodenní fotografování. Rád se domluvím i na předsvatebním focení, kde vše vyzkoušíme a vzniknou zajímavé záběry například do vzpomínkové svatební knihy hostů.

Jsem fotograf z Prahy, ale působím po celé ČR i v zahraničí. Na kontě mám jak svatby na statcích a farmách obklopené přírodou, tak i v top prestižních interiérech – jako je Obecní dům, palác Žofín, hotel Imperial Karlovy Vary, Villa Richter nebo hotel The Augustine. Zkušenosti mám i se zahraničními páry. Fotil jsem svatby slovensko-francouzské, čistě anglické, rumunsko-ukrajinské i česko-srí lanské. Těším se i na tu vaši.

svatební kytice

Zjistěte víc:

O mých službách
O svatbách, na které rád vzpomínám
O nejnovějších fotkách v portfoliu